Hipokratija kao srebrni partner na Sesiam edukaciji u Hyatt Hotelu

2. decembar 2022.

4 MIN


Cover Image for Hipokratija kao srebrni partner na Sesiam edukaciji u Hyatt Hotelu

Sesiam udruženje, interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije je nevladino udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti medicine i srodnih nauka, radi unapređenja i širenja znanja iz oblasti antiejdžing medicine, estetske medicine, kozmetologije i povezanih medicinskih grana.

Pre malo više od dva meseca, Hipokratija je imala priliku da podrži edukaciju na temu “MEZOTERAPIJA I PRIMENA PRP-a U ESTETSKOJ I REGENERATIVNOJ MEDICINI” koju je organizovalo Sesiam udruženje u hotelu Hyatt u Beogradu.

Tim Hipokratije, srebrni partner ovog događaja, imao je za cilj da svojim prisustvom upozna sve prisutne lekare i druge učesnike sa postojanjem online platforme koja nudi pacijentima da otvoreno, besplatno i na vrlo brz način podele svoje iskustvo nakon preglede kod određenog specijaliste.

Hipokratija-na-Sesiam-edukaciji

Anja Stanojević i Marina Anđelić su svojom panel diskusijom uspele da približe korisnicima ideju Hipokratije i koji značaj ona ima za digitalno doba u kojem odrastaju naša deca. Ova generacija Z veruje internetu i orijentisana je ka budućnosti koja uključuje napredne tehnologije, među kojima su i platforme za pregled.

Na sjajnoj Sesiam edukaciji svi prisutni su imali priliku da obogate znanje i razmene iskustvo sa mezoterapijom i primenom PRP-a u estetskoj i regenerativnoj medicini. Našem timu je bila čast da na svom štandu ugosti mnogobrojne stručnjake iz estetske medicine i hirurgije.

Hipokratija je mlad startup i potrebno je dosta vremena da korisnici saznaju da postojimo, a zatim i da podrže našu viziju - transparentne informacije u zdravstvu i motivacija ordinacija, klinika i bolnica da rade na poboljšanju svojih usluga.

Hvala Sesiam udruženju što nam je pružila priliku da sarađujemo i zajedno stvaramo promene u zdravstvu. Kako estetska hirurgija ima za cilj da ulepša lice ili deo tela kojem je promena neophodna, tako i Hipokratija ima za cilj da promeni odnosno poveća dostupnost informacija o našem zdravstvenom sistemu. Pored toga, naša ideja je da kroz digitalnu platformu, ali i društvene (Facebook, Instagram) i poslovne (LinkedIn) mreže povećavamo vidljivost poliklinika koje gaje slične ili iste ideale i vizije poput Hipokratije.

Iskustvo je naša najveća vrednost. Deljenjem iskustva delimo bitne informacije koje nekom mogu da olakšaju potragu za određenom zdravstvenom potrebom.

Pozivamo sve ordinacije da postanu deo Hipokratija zajednice! Na taj način imate mogućnost da izmerite zadovoljstvo svojih pacijenata.

Pišite nam za više informacija.

A mi se vrlo brzo družimo nekom novom prilikom!

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right