O nama

about-us

Svako od nas se bar jednom suočio sa nekom od dilema: Da li smo odabrali pravog lekara za svoje dete? Da li nam je bila pružena najbolja moguća nega? Da li je ova terapija zaista najsigurniji put do izlečenja? Možda je ipak trebalo potražiti svet privatnog lekara, ali kog?

Na ova pitanja često ne možemo sami da odgovorimo. Tada se za pomoć obraćamo svima za koje mislimo da mogu da nam pomognu. Prijateljima, poznanicima, internetu. Ali kako pronaći mesto sa odgovarajućom zdravstenom negom i profesionalnim lekarima? Koja ustanova ima dobru uslugu, a koja samo dobru reklamu?

Za sve tvoje dileme,

tu je Hipokratija.

about-us-score-types

Hipokratija je mesto gde se nalaze iskustva onih koji imaju isti ili sličan zdravstveni problem kao i ti. Objektivna slika usluge i nege u medicinskim ustanovama širom zemlje. Iskrena preporuka i prijateljski savet nekoga ko razume tvoj problem jer se i sam suočio ili se suočava sa tim. Ocena ustanova na koje doktori i vlasnici klinika ne mogu da utiču. Sve na jednom mestu.

Pretraži preko hiljadu iskustava iz različith klinika, bolnica i ordinacija. Filtriraj iskustva po ključnim rečima - imenima doktora, nazivima bolesti ili po specijalizacijama. Pogledaj ocene državnih i privatnih klinika u tvom gradu. Pročitaj šta o lekarima kažu oni koji su se kod njih lečili. Saznaj gde možeš dobiti najbolju negu za sebe i svoje bližnje.

6200plus

Ostavljenih iskustava

5500plus

Ustanova u sistemu

58

Specijalizacija

Zašto baš Hipokratija

Ova platforma ti omogućava da preporučiš one koji su ti pomogli kada ti je to najviše bilo potrebno, ali i da izraziš svoje nezadovoljstvo ako smatraš da nisi dobio/la odgovarajuću negu. Pomozi i drugima da naprave informisani izbor lekara, bolnice ili ordinacije za sebe i svoju porodicu.

Hipokratija je bezbedno mesto gde možeš podeliti svoja iskustva i naći pravu medicinsku ustanovu ili lekara za svoj zdravstveni problem. Na hiljade drugih korisnika je odlučilo da svoju priču podeli baš sa nama. Pridruži im se i ti! Napravi korak u pravom smeru. Za bolje zdravstvo za nas, naše roditelje i našu decu.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right