O nama

Svako od nas se bar jednom našao u nekoj od ovih dilema: Da li sam izabrala pravog lekara za moje dete? Da li mi je bila pružena najbolja moguća nega? Da li je ova terapiju zaista najsigurniji put do izlečenja? Možda sam ipak trebala potražiti svet privatnog lekara, samo kog?

Na ova pitanja često ne možemo sami da odgovorimo. I tada se za pomoć obraćamo svima za koje mislimo da mogu da pomognu. Prijateljima, poznanicima, internetu. Ali kako pronaći mesto sa odgovarajućom zdravstenom negom i profesionalnim lekarima? Koja ustanova ima dobru uslugu, a koja samo dobru reklamu?

Za sve tvoje dileme,
tu je Hipokratija.
about-us
about-us

Mesto gde se nalaze iskustva onih koji imaju baš tvoj problem. Objektivna slika usluge i nege u medicinskim ustanovama širom zemlje. Iskrena preporuka i prijateljski savet nekog ko razume tvoj problem jer ga i sam ima. Ocena ustanova na koje doktori i vlasnici klinika ne mogu da utiču. Sve na jednom mestu.

Pretraži na preko hiljadu iskustava iz različith klinika, bolnica i ordinacija. Filtriraj iskustva po ključnim rečima - imenima doktora, nazivima bolesti ili po specijalizacijama. Pogledaj ocene državnih i privatnih klinika u tvom gradu. Pročitaj šta o lekarima kažu oni koji su se kod njih lečili. Saznaj gde možeš dobiti najbolju negu za sebe i svoje bližnje.

2900plus

Ostavljenih iskustava

2500plus

Ustanova u sistemu

57

Specijalizacija

Zašto baš Hipokratija

Ova platforma ti omogućava da preporučiš one koji su ti pomogli kada ti je to najviše bilo potrebno. Ili da dovedeš u pitanje stručnost onih koji to nisu. Pomozi i drugima da naprave informisani izbor lekara, bolnice ili ordinacije za sebe i svoju porodicu.

Hipokratija je bezbedno mesto gde možeš podeliti svoja iskustva i naći pravu medicinsku ustanovu, lekara ili terapiju za ono što te muči. Na hiljade drugih korisnika je odlučilo da svoju priču podeli baš sa nama. Pridruži im se i ti! Napravi korak u pravom smeru. Za bolje zdravstvo za nas, naše roditelje, i našu decu.

Hipokratija

Ustanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-rightBlogarrow-right