Postani partner Hipokratije

Razvijte svoj posao dok pomažete svojim klijentima da razvijaju svoje poslovanje. Šta možete očekivati od partnerstva sa nama? Dodatna vrednost za vaše klijente i pasivni prihod!

U opticaju imamo dva modela saradnje:

representative-steps-1

Ugovoren % prihoda u prvih 12 meseci od kada je potpisan ugovor sa klijentom kojeg ste nam vi uputili

representative-steps-2

Iznos jednokratne naknade u iznosu od 2 mesečne fakture od ugovora sa klijentom kojeg ste nam vi uputili

Ko mogu biti partneri Hipokratije

Merketinška agencija

Marketinška agencija koja radi sa zdravstvenim ustanovama na povećanju konverzije pacijenata. Naša platforma vam obezbeđuje dodatan i unikatan marketinški materijal kroz prikupljena verifikovana iskustva pacijenata (deljenje prikupnjenih iskustava, informacije o zadovoljstvu pacijenata, dodatak vidžeta na veb-sajtu…).

Konsultant zdravstvenih ustanova

Konsultanti i zdravstveni saradnici koji savetuju menadžera ili vlasnika zdravstvene ustanove kako da unapredi svoje poslovanje i brigu o pacijentima. Naš modul analize prikupljenih verifikovanih iskustava je idealan za ovu vrstu saveta za unapređenje poslovanja. Preko naše platforme je moguće pratiti zadovoljstvo pacijenata prema doktoru, polu, godinama, NPS (Net Promoter Score)…

Provajder softvera zdravrstvenih ustanova

Obezbeđujete privatnim i državnim ustanovama softver za elektronske kartone, zakazivanje pregleda ili neku drugu oblast. U saradnji sa nama, vaši klijenti će dobiti dodatnu vrednost u pogledu digitalnog upravljanja svojom zdravstvenom ustanovom.

Dobavljači zdravstvenih ustanova

Ukoliko ste dovaljač medicinske opreme ili ostalih sredstava za higijenu. Možete ostvariti pasivni prihod u saradnji sa nama kako biste pomogli vašem klijentu.

Naši partneri

heliant-logoremondis-logobus-computers-logoms-team-logoindigital-logo

Kontaktirajte nas

input
* Maksimalni dozvoljeni broj karaktera je 2047

      Hipokratija

      Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right