Cover Image for undefined
Za predstavnike ustanova
Odgovaranje na negativna iskustva pacijenata zahteva taktičan i empatičan pristup. Najbitniji korak je da brzo reagujete.
Kako da brzo i lako povećate broj prikupljenih iskustava pacijenata? Povećanje broja prikupljenih iskustava pacijenata može vam pružiti dragocen uvid u to kako vaša zdravstvena ustanova funkcioniše i kako možete unaprediti svoje usluge.
Marketinške kampanje u sferi zdravstva imaju za cilj obezbeđivanje kvalitetne zdravstvene nege, informisanje pacijenata i privlačenje novih pacijenata. Otvaranjem profila za svoju zdravstvenu ustanovu na platformi Hipokratija, istovremeno otvarate mogućnost za razvoj svih bitnih aspekata marketinga u zdravstvenoj industriji.
Vesti

Poliklinika Health Medic - sve na jednom mestu!

Poliklinika Health Medic pacijentima nudi čitav niz usluga iz različitih oblasti medicine: ginekologija i akušerstvo, pedijatrija, interna medicina, radiologija. Poliklinika obuhvata 20 departmana i okuplja tim od preko 80 eminentnih stručnjaka. Osoblje čine lideri iz oblasti svojih specijalizacija, koji posvećeno prate najsavremenije trendove i konstantno usavršavaju svoje znanje i veštine.

Hipokratija na Founder Hotseat - zahvalni na podršci, ponosni na uspeh!

Founder Institute Serbia, u saradnji s Fond za inovacionu delatnost, organizovao je Founder Hotseat. Ponosni smo što nas je organizator pozvao da na ovom događaju prezentujemo naš projekat - Hipokratija platfromu i to pred lokalnim investitorima i startup ekspertima.

MegaClinic - kompletna briga o zdravlju na jednom mestu!

MegaClinic je privatni zdravstveni centar koji čine poliklinika i laboratorija. Osnovan je s ciljem pružanja zdravstvenih usluga na efikasan i profesionalan način. Kontinuiranim usavršavanjem i ulaganjem u zaposlene i saradnike, centar konstantno radi na podizanju kvaliteta usluga na viši nivo, a rezultat zalaganja se ogleda u poverenju pacijenata koje traje preko dve decenije.

NovaMed - briga o zdravlju žena u svim fazama života

Žene su jake. Žene su brižne. Ali, samo zdrava žena koja brine o sebi, može brinuti i o drugima. U poliklinici NovaMed ističu da njihov fokus nije samo na lečenju, nego i na dijagnostici, preventivi i očuvanju ženskog zdravlja.
Zanimljivosti

Gde se nalaze medicinske pustinje u Srbiji?

Medicinske pustinje predstavljaju područja u kojima stanovnici nemaju odgovarajući pristup medicinskim uslugama. U Srbiji je identifikovano čak 5 medicinskih pustinja u 25 regiona.

Sajberhondrija - opasnost samodijagnostike u digitalnom dobu

Termin sajberhondrija zapravo predstavlja kovanicu sačinjenu od dve reči: sajber (virtuelni svet, onlajn prostor) i hondrija (povezuje se sa hipohondrijom i označava strah od novih i/ili neobjašnjivih simptoma i tegoba). Iako je ovaj termin popularan, znakovi sajberhondrije se i dalje često previđaju i zanemaruju, te se rizik od daljeg propadanja mentalnog zdravlja na ovaj način povećava.

Da li je moguće pobediti strah od zubara?

Strah od bola je normalna ljudska reakcija. Odontofobija može biti toliko izražena da osoba izbegava odlazak stomatologu čak i kada trpi nesnosne bolove.

Drugo mišljenje lekara - kada i zašto ga najčešće tražimo?

Pacijent ima pravo da od doktora medicine, odnosno stomatologije (koji nije direktno učestvovao u pružanju inicijalne zdravstvene usluge), zatraži drugo stručno mišljenje o stanju svog zdravlja.
Bolesti

Retke bolesti - težak put od simptoma do dijagnoze

Retke bolesti predstavljaju izuzetno heterogenu grupu oboljenja, koja obuhvata oko 7.000 različitih bolesti. Zajednička karakteristika ovih bolesti je da pojedinačno pogađaju mali broj ljudi.

Krv u mokraći

Krv u mokraći, poznata i kao hematurija, predstavlja prisustvo crvenih krvnih zrnaca u urinu. Stanje može biti vidljivo golim okom ili mikroskopskim pregledom urina.

Gonoreja - sve o ovoj polno prenosivoj bolesti

Gonoreja, poznata i kao "kapavac," je seksualno prenosiva infekcija (SPI) koja se prenosi putem seksualnog kontakta sa zaraženom osobom. Ovu infekciju uzrokuje gonokok (Neisseria gonorrhoeae) bakterija, koja može uticati na različite delove tela, uključujući genitalije, rektum i grlo.

Hemofilija - ozbiljan poremećaj zgrušavanja krvi

Hemofilija je retka, nasledna, genetski uslovljena bolest koja se karakteriše poremećajem zgrušavanja krvi. Osobe obolele od hemofilije imaju smanjen broj ili defektnu funkciju faktora zgrušavanja u krvi, što dovodi do toga da krv sporije ili teže formira ugruške.
Zdrav život

Problem suvih očiju - znanje je moć

Razumevanje problema suvih očiju je ključno kako biste preduzeli odgovarajuće korake ka rešenju ovog problema.

Kako izabrati najbolje kapi za suve oči?

Izbor kapi za suve oči može zavisiti od različitih faktora, uključujući uzrok suvoće, ozbiljnost simptoma i individualne potrebe.

Četiri hormona koji podstiču osećaj sreće

Postoji nekoliko ključnih hormona koji su povezani sa osećajem sreće i blagostanja.

Šta ljude najčešće usrećuje?

Svi mi imamo individualne želje, ciljeve i mogućnosti, te glavni uzročnici osećaja sreće variraju od osobe do osobe, ali postoje i neki opšti faktori koji kod većine doprinose osećaju sreće.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right