Lepota i zdravlje

Cover Image for Zdrava ishrana za jačanje imuniteta: Saveti i preporuke
Saznajte koje namirnice i zdrave navike mogu pomoći u jačanju vašeg imuniteta. Otkrijte preporuke za ishranu koja doprinosi boljoj otpornosti organizma i pomaže u očuvanju zdravlja, uz korisne savete za svakodnevni život.
Cover Image for Uloga PRP terapije u regeneraciji kože i kose
PRP terapija koristi plazmu bogatu trombocitima iz vaše krvi kako bi pospešila regeneraciju kože i podstakla rast kose. Ova metoda prirodno podstiče zarastanje i obnavljanje tkiva, pružajući vidljive rezultate.
Cover Image for Regeneracija kože pomoću mezoterapije: prednosti i rezultati
Mezoterapija je popularan tretman za regeneraciju kože, pružajući hidriran, zategnut i podmlađen izgled. Saznajte koje su prednosti ovog postupka, kako funkcioniše i kakvi se rezultati mogu očekivati.
Cover Image for Anti-aging tretmani: najbolji zahvati za prevenciju starenja
Anti-aging tretmani su skup različitih medicinskih i kozmetičkih procedura koje se koriste za smanjenje znakova starenja i podmlađivanje kože. U nastavku govorimo o različitim metodama i procedurama anti-aginga.
Cover Image for Laserska epilacija: sve što bi trebalo znati o ovom tretmanu
Laserska epilacija je moderan i efikasan metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa različitih delova tela. Na osnovu mnogih brojnih iskustava sa laserskom epilacijom, ona je postala prvi izbor za mnoge koji žele glatku i nežnu kožu.
Cover Image for Kako da zadržite zdravu i blistavu kožu i održite preplanuli ten!
Svakog leta je pred našom kožom čitav niz izazova, a na nama je da joj na tom putu obezbedimo vrhunsku zaštitu i negu, dok živa u termometru neumoljivo skače.
Cover Image for Preporuke za zdrav doručak za energiju tokom celog dana
Doručak često nazivamo najvažnijim obrokom dana, i to s razlogom. U nastavku ćemo istražiti zašto je zdrav doručak tako važan, kako izgleda idealan doručak, predstaviti nekoliko ideja za zdrave doručke.
Cover Image for Kokice - zdrav izbor ili horor priča?
Kokice same po sebi mogu biti relativno zdrav izbor, ali to zavisi i od načina na koji se pripremaju i o eventualnim dodacima. Prilikom pripreme kokica potrebno je uzeti u obzir nekoliko faktora.
Cover Image for Problem suvih očiju - znanje je moć

Problem suvih očiju - znanje je moć

1. decembar 2023.

3 MIN

Razumevanje problema suvih očiju je ključno kako biste preduzeli odgovarajuće korake ka rešenju ovog problema.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right