Vesti

Cover Image for Synergy - mesto gde počinje promena!
Redovna fizička aktivnost i uravnotežena ishrana su neizostavna komponenta svesne brige o zdravlju. Zato se, pored zdravstvenih ustanova, u potrazi za najboljom uslugom za sve korisnike naše platforme, okrećemo i trening centrima.
Cover Image for Healthy Bite - zdravi obroci na dohvat ruke!
Hrana je pola zdravlja. Healthy Bite će vam pomoći da uštedite vreme za kupovinu namirnica, pripremu i računanje kalorija, a ukusan obrok može biti na vašim vratima u roku od 45 minuta!
Cover Image for Hipokratija na Founder Hotseat - zahvalni na podršci, ponosni na uspeh!
Founder Institute Serbia, u saradnji s Fond za inovacionu delatnost, organizovao je Founder Hotseat. Ponosni smo što nas je organizator pozvao da na ovom događaju prezentujemo naš projekat - Hipokratija platfromu i to pred lokalnim investitorima i startup ekspertima.
Cover Image for Superklaster Laboratorija zdravstvenih tehnologija - Hipokratija među top 5 startapa!
Proteklih par meseci smo bili posebno vredni. Ponosni smo što je upravo naš projekat privukao pažnju organizacija okupljenih u konzorcijum Laboratorija zdravstvenih tehnologija, koji se sprovodi u okviru projekta Srbija Inovira, a koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Cover Image for Globos i Hipokratija - briga o zdravlju nas spaja!
Ponosni smo na partnerstvo koje smo sklopili sa Globos osiguranjem i izuzetno se radujemo daljoj saradnji. Kada nas iste vrednosti motivišu i isti ciljevi spajaju, granice ne postoje. Zajedno nastavljamo borbu za što kvalitetniji i pristupačniji zdravstveni sistem u našoj zemlji.
Cover Image for Ko je predstavnik ordinacije i šta je njegova uloga?
Predstavnik ordinacije je osoba koja gradi odnos sa pacijentima, odgovarajući na njihova iskustva.
Cover Image for Poliklinika Rea Medika i Hipokratija - partneri za bolje zdravstvo
Veoma bitna stvar prilikom odabira vašeg idealnog lekara je dobra preporuka. Zadovoljan pacijent svakako je najbolja reklama, a telo ili lice na kojem je urađena dobra intervencija, neosporan su dokaz za kvalitet lekara i njegovih usluga.
Cover Image for Hipokratija kao srebrni partner na Sesiam edukaciji u Hyatt Hotelu
Tim Hipokratije, srebrni partner ovog događaja, imao je za cilj da svojim prisustvom upozna sve prisutne lekare i druge učesnike sa postojanjem online platforme koja nudi pacijentima da otvoreno, besplatno i na vrlo brz način podele svoje iskustvo nakon preglede kod određenog specijaliste.
Cover Image for Hipokratija na Web Summit-u 2022

Hipokratija na Web Summit-u 2022

4. novembar 2022.

4 MIN

Web summit okuplja vodeće govornike, najveće tehnološke kompanije i vrhunske medijske kuće.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right