Globos i Hipokratija - briga o zdravlju nas spaja!

28. mart 2023.

4 MIN


Cover Image for Globos i Hipokratija - briga o zdravlju nas spaja!

Zdravlje je naše najveće bogatstvo i zato čuvanje našeg najvećeg blaga mora biti prioritet, kako za pojedinca, tako i za društvo.

Briga o zdravlju se pre svega zasniva na preventivi: preduzimamo određene korake kako bismo zdravlje održali, unapredili i zaštitili. Briga o zdravlju uključuje zdravu ishranu, odgovarajuću fizičku aktivnost, uživanje u “vremenu za sebe” kako bismo se rešili nakupljenog stresa, redovne lekarske kontrole, zdravstveno osiguranje… Ako primetimo promene u načinu na koji se osećamo ili funckionišemo, te ih prepoznamo kao potencijalne simptome bolesti, najvažnije je da nam je dostupna odgovarajuća zdravstvena zaštita, te da brzo i lako možemo doći do lekara i dijagnoze.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje - potreba ili luksuz?

Svi koji već imaju polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja će bez mnogo razmišljanja odgovoriti na ovo pitanje: dobrovoljno zdravstveno osiguranje je danas potreba jer eliminiše nepotreban stres!

Govorimo o potrebi svakog zaposlenog i poslodavca, budući da zaposlenom ubrzava odlazak kod lekara bez troškova, dok za poslodavca znači smanjenje odsustva izazvanog zdravstvenim stanjem zaposlenog. Epilog je: jedna briga i mnogo stresa manje.

privatno-zdravstveno-osiguranje1

Zašto odabrati GlobosMedic dobrovoljno zdravstveno osiguranje?

Da bi se došlo do idelnog rešenja, neophodno je pažljivo saslušati potrebe krajnjih korisnika - u ovom slučaju i zaposlenih i poslodavaca. S tim u vezi, GlobosMedic sebe vidi kao prijatelja i jednih i drugih, te zaista nastoji da ponudi adekvatne polise dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i klijentima pruži komfor vredan uloženog novca.

Osnovno pokriće GlobosMedic polise obezbeđuje svu potrebnu zdravstvenu zaštitu koja se sprovodi u vanbolničkim uslovima, a koja obuhvata: preglede, laboratorijska i dijagnostička ispitivanja, testove i analize, dnevnu bolnicu i ambulantne hirurške intervencije, davanje inekcija i infuzija, patronažnu negu, usluge psihijatra/psihologa, kupovinu medicinsko tehničkih pomagala, logopedsku terapiju, fizijatrijsku terapiju, oftalmološki pregled itd. Pored osnovnog pokrića, poslodavac za svoje zaposlene može da obezbedi i dodatna pokrića: bolničko lečenje, lekove iz nacionalnog registra lekova, zdravstvenu zaštitu trudnica i novorođenčadi, optiku i stomatologiju, sistematski pregled.

Za klijente s GlobosMedic polisom nema učešća osiguranika u troškovima zdravstvenih usluga ni u jednoj zdravstvenoj ustanovi. GlobosMedic polisa prihvata prethodno medicinsko stanje u vanbolničkom lečenju, što znači da je pokriven nastavak lečenja zdravstvenih stanja koja su nastala pre zaključenja polise u vanbolničkim uslovima. Fizikalna i logopedska terapija, kao najčešće korišćene i tražene usluge, pokrivene su u okviru vanbolničkog lečenja svakog ugovorenog GlobosMedic paketa. Moramo istaći da ne postoji karenca za trudnice i novorođenčad, što bi značilo da će svaka trudnoća koja nastane u periodu nakon zaključenja GlobosMedic polise, biti pokrivena istom.

GlobosMedic polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja zaključuje poslodavac za svoje zaposlene i, po želji, za njihove porodice. Ono što posebno izdvaja GlobosMedic je pružanje opcije poslodavcu da sam odabere osiguranu sumu, u skladu sa svojim potrebama i budžetom.

GlobosMedic call centar za zakazivanje pregleda je dostupan 24 sata i 365 dana u godini i pokriva mrežu zdravstvenih ustanova na preko 500 lokacija širom Srbije.

privatno-zdravstveno-osiguranje2

Ponosni smo na partnerstvo koje smo sklopili sa Globos osiguranjem i izuzetno se radujemo daljoj saradnji. Kada nas iste vrednosti motivišu i isti ciljevi spajaju, granice ne postoje. Zajedno nastavljamo borbu za što kvalitetniji i pristupačniji zdravstveni sistem u našoj zemlji. Brigu o svom zdravlju i zdravlju svojih zaposlenih upotpunite ugovaranjem dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko svoje iskustvo s lekarima ili zdravstvenim ustanovama želite da podelite, iskoristite Hipokratija platformu. Na istom mestu možete pronaći skoro 3000 recenzija drugih pacijenata, koje vam mogu biti od velike pomoći u potrazi za najboljom zdravstvenom negom za sebe i svoju porodicu.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right