Za predstavnike ustanova

Cover Image for MEDICENTAR - najsavremeniji pristup lečenju endokrinih bolesti!
O zdravlju endokrinog sistema uglavnom razmišljamo tek kada osetimo prve tegobe. MEDICENTAR je jedina privatna ustanova na ovim prostorima koja se bavi isključivo lečenjem pacijenata s oboljenjima različitih endokrinih organa.
Cover Image for Poliklinika Cardios - prevencija, dijagnostika i lečenje!
Poliklinika Cardios okuplja isključivo vrhunske stručnjake iz različitih oblasti interne medicine. Ako ste u potrazi za posvećenim stručnjacima i vrhunskom medicinskom uslugom iz oblasti interne medicine, preporučujemo polikliniku Cardios!
Cover Image for GoG poliklinika - "želja za zdravljem je pola zdravlja"
Misija Poliklinike GoG je zdravlje pacijenata, a Hipokratije je da poveže pacijente i zdravstvene ustanove koje nude vrhunske medicinske usluge. Ciljevi koje delimo su nas povezali i rezultirali uspešnom saradnjom.
Cover Image for Kako odgovoriti na negativna iskustva pacijenata
Odgovaranje na negativna iskustva pacijenata zahteva taktičan i empatičan pristup. Najbitniji korak je da brzo reagujete.
Cover Image for MegaClinic - kompletna briga o zdravlju na jednom mestu!
MegaClinic je privatni zdravstveni centar koji čine poliklinika i laboratorija. Osnovan je s ciljem pružanja zdravstvenih usluga na efikasan i profesionalan način. Kontinuiranim usavršavanjem i ulaganjem u zaposlene i saradnike, centar konstantno radi na podizanju kvaliteta usluga na viši nivo, a rezultat zalaganja se ogleda u poverenju pacijenata koje traje preko dve decenije.
Cover Image for 6 načina da povećate broj prikupljenih iskustava pacijenata!
Kako da brzo i lako povećate broj prikupljenih iskustava pacijenata? Povećanje broja prikupljenih iskustava pacijenata može vam pružiti dragocen uvid u to kako vaša zdravstvena ustanova funkcioniše i kako možete unaprediti svoje usluge.
Cover Image for NovaMed - briga o zdravlju žena u svim fazama života
Žene su jake. Žene su brižne. Ali, samo zdrava žena koja brine o sebi, može brinuti i o drugima. U poliklinici NovaMed ističu da njihov fokus nije samo na lečenju, nego i na dijagnostici, preventivi i očuvanju ženskog zdravlja.
Cover Image for Važnost marketinga u zdravstvenoj industriji
Marketinške kampanje u sferi zdravstva imaju za cilj obezbeđivanje kvalitetne zdravstvene nege, informisanje pacijenata i privlačenje novih pacijenata. Otvaranjem profila za svoju zdravstvenu ustanovu na platformi Hipokratija, istovremeno otvarate mogućnost za razvoj svih bitnih aspekata marketinga u zdravstvenoj industriji.
Cover Image for Kako povećati prihode i broj pacijenata
Povećanje prihoda u zdravstvenoj ustanovi zahteva pažljivo planiranje, strategiju i fokus na pružanje kvalitetnih zdravstvenih usluga. Digitalno doba otvara nove mogućnosti za unapređenje poslovanja i rast prodaje zdravstvenih usluga. Predlozi za unapređe koje smo naveli ispod će vam pomoći da idete u korak sa novim dobom poslovanja.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right