Hipokratija na Founder Hotseat - zahvalni na podršci, ponosni na uspeh!

29. septembar 2023.

3 MIN


Cover Image for Hipokratija na Founder Hotseat - zahvalni na podršci, ponosni na uspeh!

Founder Institute je globalna organizacija koja omogućava startapima pokretanje i razvoj kroz globalnu mrežu kontakata potrebnih za izgradnju poslovanja.

Njihov renomiranim akcelerator 'FI Core', podržava osnivače startapa u fazi ideja i pre-seed i pomaže im da dostignu ciljeve potrebne za investicije i održivi rast.

Rezultati Founder Institute-a su impresivni i govore sami za sebe: Alumni FI-a su prikupili preko 1,5 milijardi dolara finansiranja i grade značajne poslove u preko 200 gradova i na 6 kontinenata.

Founder Institute Serbia, u saradnji s Fond za inovacionu delatnost, organizovao je Founder Hotseat. Ponosni smo što nas je organizator pozvao da na ovom događaju prezentujemo naš projekat - Hipokratija platfromu i to pred lokalnim investitorima i startup ekspertima.

Saša Stanojević, suosnivač platforme Hipokratija održao je prezentaciju i bliže predstavio prednosti koje Hipokratija nudi zdravstvenim ustanovama, a od kojih benefite može imati čitava zajednica.

Hipokratija na Founder Hotseat

Kako je izgledao program prezentacije i sta sve nudi Hipokratija?

Hipokratija je platforma koja predstavlja kompletno digitalno rešenje namenjeno poliklinikama kako bi unapredile svoje poslovanje, povećale broj pacijenata, poboljšale svoju reputaciju i onlajn vidljivost. Naša platforma je dostupna pacijentima širom Srbije i omogućava im da svakodnevno podele svoja iskustva sa zdravstvenim ustanovama i ostave recenzije, pregledaju tuđa iskustva i pronađu najbolju zdravstvenu negu za sebe i svoju porodicu.

Zdravstvene ustanove koje su korisnici platforme, imaju priliku da preko Hipokratije prate pokazatelje brige o pacijentima (net promoter score, customer satisfiction score, zadovoljstvo pacijenata po lekarima, polu, poliklinikama ukoliko ih ima više, zadovoljstvo po godinama kao i po novim/postojećim pacijentima...). Na osnovu ovih izveštaja, zdravstvena ustanova u svakom momentu može da prati zadovoljstvo svojih pacijenata i donese ispravne poslovne odluke koje direktno utiču na unapređenje poslovanja.

Sa druge strane, zdravstvene ustanove na platformi podižu svoju online vidljivost (reputaciju). Svaka poliklinika ima svoj profil koji omogućava prikaz svih bitnih informacija, kao i zakazivanje pregleda (mapa ustanove, slike, radno vreme, lekari, recenzije po specijalizacijama). Celokupan sardžaj je SEO optimizovan, što za rezultat ima prikaz na prvoj stranici Google pretrage.

Krajnji cilj projekta je inovacija i digitalizacija u zdravstvenom sektoru, radi unapređenja usluga koje pružaju zdravstvene ustanove, a na osnovu analize transparentnih i centralizovanih podataka

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right