Za predstavnike ustanova

Cover Image for Kako povećati prihode i broj pacijenata
Povećanje prihoda u zdravstvenoj ustanovi zahteva pažljivo planiranje, strategiju i fokus na pružanje kvalitetnih zdravstvenih usluga. Digitalno doba otvara nove mogućnosti za unapređenje poslovanja i rast prodaje zdravstvenih usluga. Predlozi za unapređe koje smo naveli ispod će vam pomoći da idete u korak sa novim dobom poslovanja.
Cover Image for Kako unaprediti iskustva pacijenata?

Kako unaprediti iskustva pacijenata?

11. avgust 2023.

4 MIN

Unapređenje iskustava pacijenata je ključno za pružanje kvalitetne zdravstvene usluge i izgradnju poverenja i dugoročnih odnosa sa zadovoljnim pacijentima. Rezultat ovakvog pristupa neće biti samo zadovoljstvo pacijenta, nego i zaposlenog osoblja, te unapređenje ugleda zdravstvene ustanove.
Cover Image for Zašto je SEO koristan svakoj zdravstvenoj ustanovi?
Digitalni marketing omogućava da onlajn nastup podignete na viši nivo i uvek budete korak ispred konkurenata. SEO (Search Engine Optimization) igra ključnu ulogu razvijanju strategije onlajn nastupa za zdravstvene ustanove, uključujući bolnice, klinike, poliklinike, privatne ordinacije.
Cover Image for Zašto je odlično onlajn prisustvo toliko važno za svaku zdravstvenu ustanovu?
Čak 81% pacijenta onlajn pretražuje iskustva drugih pacijenata, pre nego što zakaže pregled u određenoj zdravstvenoj ustanovi. S tim u vezi, čak 40% pacijenata ne želi da zakaže pregled u zdravstvenoj ustanovi koja ima loše ocene onlajn.
Cover Image for Zašto je dobar veb-sajt važan za svaku zdravstvenu ustanovu?
Danas više ne čekamo prvi susret uživo da bismo stekli prvi utisak. Svoje prve utiske potencijalni klijenti grade već prilikom prve Google pretrage i susreta sa veb-sajtom određene kompanije. Dobar veb-sajt ima izuzetan značaj za zdravstvenu ustanovu iz više razloga.
Cover Image for Spinalis i Hipokratija - stabilan korak ka zajedničkom cilju!
Hipokratija je uvek u potrazi za partnerima koji dele naše ciljeve - zdravstvo u službi pacijenta, uz vrhunsku uslugu i stručan pristup. Zdravstveni problemi bi trebalo da budu najveći problemi s kojima se pacijent trenutno suočava. Dodatna briga o tome da li će uspeti da zakažu pregled i koliko će im se lekar posvetiti, ne bi smela da ih opterećuje

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right