MegaClinic - kompletna briga o zdravlju na jednom mestu!

25. avgust 2023.

4 MIN


Cover Image for MegaClinic - kompletna briga o zdravlju na jednom mestu!

Naše telo funkcioniše kao savršen mehanizam. Uglavnom ni ne razmišljamo o tome koliko se procesa u našem organizmu odigrava neprestano i po automatizmu, bez našeg svesnog doprinosa. Međutim, upravo ta isprepletenost i povezanost različitih procesa, čini brigu o našem zdravlju poprilično kompleksnom. Simptomi različith bolesti mogu biti zamaskirani i povezani. S tim u vezi, ponekad nam je teško da sami proniknemo u srž problema i shvatimo da jaka i uporna glavobolja ili problemi s pamćenjem i koncentracijom, imaju veze sa hroničnim stresom. Ili da ponavljajuća vrtoglavica zapravo upozorava na probleme s unutrašnjim uvom. U svakom slučaju, dijagnostika i nije zadatak nas kao pacijenata. Na svu sreću, na raspolaganju su nam vrsni stručnjaci iz različitih medicinskih oblasti, koji su u stanju da više zasebnih simptoma sklope u slagalicu koju nazivamo kliničkom slikom. Ako specijaliste iz različitih medicinskih oblasti možemo pronaći na jednom mestu, zadatak brige o sopstvenom zdravlju postaje neuporedivo lakši. Upravo je to ideja iza koje stoji MegaClinic – poliklinika sa laboratorijom.

MegaClinic - 40 lekara različitih specijalnosti i supspecijalnosti

MegaClinic je privatni zdravstveni centar koji čine poliklinika i laboratorija. Osnovan je s ciljem pružanja zdravstvenih usluga na efikasan i profesionalan način. Kontinuiranim usavršavanjem i ulaganjem u zaposlene i saradnike, centar konstantno radi na podizanju kvaliteta usluga na viši nivo, a rezultat zalaganja se ogleda u poverenju pacijenata koje traje preko dve decenije.

Centar okuplja 40 lekara različitih specijalnost i supspecijalnosti: ginekologija, endokrinologija, pulmologija, hirurgija, ortopedija, psihijatrija, dermatologija, kardiologija… Svi stručnjaci su tu kako bi brinuli o zdravlju cele porodice i pacijentima iz svih starosnih grupa. Svakom pacijentu se mora pristupiti individualno, u skladu s njegovim specifičnim potrebama. Te potrebe će se s godinama menjati, u skladu s promena kroz koje prolazi i naše telo. Zato je toliko važno uz sebe imati tim koji će uvek imati sluha za naše probleme, ali i biti u stanju da ponudi stručan savet i rešenje. Laboratorija u sklopu centra MegaClinic je savremeno opremljena i potpuno automatizovana i moguće je obaviti više od 300 različitih analiza. Laboratorija u okviru centra dozvoljava pacijentima da brzo dođu do rezultata potrebnih analiza, ali i da podjednako brzo dobiju tumačenje dobijenih rezultata, kao i plan za naredne korake u lečenju

“Uz sugestije pacijenata postajemo još bolji!”

Posebno nas je oduševio stav stručnjaka zaposlenih u poliklinici MegaClinic, ophođenje prema pacijentima i pogled na odnos lekar - pacijent. Pacijent najčešće traži lekarsku pomoć kada mu je najteže, kada ga nešto boli i kada je preplašen. S tim u vezi, lekar je tu da pomogne, pruži stručni savet i uteši. Zadatak lekara je da rešenje problema potraži savesno i efikasno, te da se u celom procesu, ako za to postoji potreba, posavetuje i s kolegama specijalistima iz drugih oblasti. Medicinsko osoblje centra MegaClinic je visoko edukovano, stalno radi na sticanju novih znanja i veština i uvek je informisano o novim medicinskim dostignućima. Zajedničkim radom i zalaganjem nastoje da budu najbolji u svom poslu jer smatraju da njihovi pacijenti to zaslužuju.

Zadovoljstvo pacijenta je prioritet. Komunikacija s pacijentima je temelj dobre saradnje. Svaka pohvala načina na koji rade je stručnjacima iz ustanove MegaClinic dodatni vetar u leđa. Svaka dobronamerna sugestija pacijenata je motivacija da postanu još bolji. Na ovaj način, centar MegaClinic radi na unapređenju sopstvenog sistema i, indirektno, zdravstvenog sistema naše zemlje. Upravo se tu i susreću misije centra MegaClinic i Hipokratije i otvara prostor za sklapanje saradnje.

Ako ste u potrazi za vrhunskim lekarima na području Subotice, predlažemo da se detaljnije upoznate sa svim uslugama koje nudi MegaClinic. Pretragu po specijalizacijama, imenu lekara ili bolesti i nazivu zdravstvene ustanove, možete izvršiti i na Hipokratija platformi. Ne zaboravite da svoje iskustvo podelite sa Hipokratija zajednicom. Ako ste predstavnik zdravstvene ustanove i zanima vas šta to sve Hipokratija može ponuditi kao partner, predlažemo da nas kontaktirate i zakažete besplatnu demo prezentaciju.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right