Zašto je dobar veb-sajt važan za svaku zdravstvenu ustanovu?

8. avgust 2023.

4 MIN


Cover Image for Zašto je dobar veb-sajt važan za svaku zdravstvenu ustanovu?

Danas više ne čekamo prvi susret uživo da bismo stekli prvi utisak. Svoje prve utiske potencijalni klijenti grade već prilikom prve Google pretrage i susreta sa veb-sajtom određene kompanije. Isto važi i za zdravstvene ustanove: veb-sajt postaje pozivnica potencijalnom pacijentu da detaljnije istraži usluge i ponudu.

Dobar veb-sajt ima izuzetan značaj za zdravstvenu ustanovu iz više razloga.

  • Prvi utisak: Potencijalni pacijenti uglavnom uspostavljaju prvi kontakt sa zdravstvenom ustanovom upravo putem veb-sajta. Kvalitetan, user-friendly i moderno dizajniran veb-sajt, omogućiće potencijalnom pacijentu da brzo i lako pronađe željene informacije, te će pomoći da vaša zdravstvena ustanova ostavi pozitivan prvi utisak. Prvi utisak pacijenta je veoma važan jer može uticati na finalnu odluku: da li će odabrati vašu ustanovu ili će nastaviti da istražuje druge opcije.

  • Informacije o uslugama: Dobar veb-sajt pruža sveobuhvatne i jasne informacije o uslugama koje zdravstvena ustanova pruža. Važno je istaći usluge koje nudite, specijalnosti lekara, radno vreme, kontakt informacije...Na ovaj način pomažete pacijentima da brže donesu odluku i dajete im do znanja da vi nudite ono što oni traže

  • Poverenje i profesionalnost: Kvalitetan veb-sajt predstavlja temelj za gradnju poverenja između ustanove i pacijenta. Moderan, prilagođen i stručan dizajn i lako navigiranje kroz sajt u potrazi za važnim informacijama, pomoći će da započnete i razvijete komunikaciju s potencijalnim pacijentom. Pri tome, vaša ustanova deluje profesionalno i jasno je da brine o potrebama pacijenta već od prvog kontakta.

  • Online zakazivanje: Opcija onlajn zakazivanja termina putem veb-sajta, olakšava ceo proces i donosi brojne benefite - kako pacijetnima, tako i ustanovama. Unapređuje se korisničko iskustvo, pacijent je zadovoljan jer štedi vreme, a krajnji rezultat je povećan broj zakazanih pregleda.

  • Edukacija pacijenata: Putem veb-sajta, pacijentima možete prezentovati edukativan sadržaj: zdravlje, preventivne mere, nove terapije i druge relevantne informacije. Onlajn edukacija će pomoći pacijentu da bolje razume svoje zdravstveno stanje, a na ovaj način se smanjuje i broj pitanja tokom konsultacija.

  • Dostupnost 24/7: veb-sajt je dostupan pacijentima 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. To znači da pacijenti mogu pristupiti informacijama o vašoj ustanovi i uslugama kad god im je to potrebno, iz udobnosti svog doma.

  • Konkurentska prednost: Živimo u digitalnom dobu i većina zdravstvenih ustanova gradi svoje onlajn prisustva. Kvalitetan veb-sajt će istaći vašu ustanovu i učiniti da uvek budete jedan korak bliže pacijentima u odnosu na konkurenciju.

online-marketing

Zaključujemo da dobar veb-sajt igra ključnu ulogu u privlačenju novih pacijenata, izgradnji poverenja, pružanju relevantnih informacija i poboljšanju korisničkog iskustva.

Veb-sajt je vaša online vizitka i mesto na kojem možete komunicirati s pacijentima na brz, efikasan i pouzdan način.

Platforma Hipokratija omogućava kreiranje profila zdravstvenih ustanova koje su vezane za vaš veb-sajt. Krajnji rezultat je povećanje broja pacijenata i, posledično, rast prihoda. Ustanovama koje nemaju već kreiran veb-sajt, nudimo opciju izdrade veb-sajta specijalizovanog za zdravstvenu industriju.

Zakažite demo prezentaciju sa našim timom.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right