Pridruži se Hipokratija zajednici i osvoji vaučer za Fruške Terme

15. septembar 2022.

3 MIN


Cover Image for Pridruži se Hipokratija zajednici i osvoji vaučer za Fruške Terme

Ukoliko želite da provedete opuštajući vikend u toplim bazenima velnes i spa centra Fruške Terme, pridružite se našem nagradnom konkursu i pomozite nam da napravimo bolji i transparentniji zdravstveni sistem za sve.

Pravila konkursa

Da biste ostvarili pravo učešća, potrebno je da se registrujete na Hipokratija platformi i podelite iskustvo koje ste imali sa nekom medicinskom ustanovom ili lekarom na teritoriji Republike Srbije. Iskustvo ne sme da bude starije od 01.01.1998. Iskustvo možete da ostavite za sebe ili člana uže porodice, ali ne i za prijatelje ili poznanike. Za više informacija o ostavljanju iskustava i korišćenju platforme pročitajte sekciju Najčešća pitanja.

Stručni žiri je sastavljen od predstavnika kreatora platforme i njihovih spoljnih saradnika. Oni će od svih iskustava podeljenih na platformi u periodu trajanja nagradnog konkursa (28.07.2022.-28.08.2022.) odabrati 10 koji će predstavljati uži izbor, da bi se na kraju odabralo jedno dobitno iskustvo. U finalnom krugu konkursa, ocenjivaće se opširnost iskustva pa će nagrađeno iskustvo biti ona sa najviše detalja i informacija o usluzi u određenoj ordinaciji ili iskustvu sa lekarom neke ordinacije.

Iskustva uvredljivog sadržaja ili ona koja sadrže bilo koji vid diskriminacije neće biti objavljena. Takođe, komentari koji sadrže pretnje ili druge elemente verbalnog nasilja nisu dozvoljeni.

Nagrada: Jedan srećni dobitnik će biti autor najdetaljnijeg iskustva i on će uživati u spa vikendu za dvoje u kompleksu Fruske Terme. Osvojene nagrade će se preuzimati lično u Novom Sadu, i potrebno je da se dobitnici jave putem info@hipokratija.rs najkasnije do 15.09.2022.

Kako do pobede:

Kako će pobednička iskustva biti ona koja budu najopširnija i najdetaljnija, uključite što više detelja u samo iskustvo. Tačan ili okviran datum kada se ono desilo, zbog kog problema ili simptoma ste posetili lekara, koje je bila prepisana terapija i u kojoj ordinaciji, gde se ta medicinska ustanova nalazi, kao i čime ste tačno bili zadovoljni, a čime ne. Bitno je da u obrazac unesete i pozitivne i negativne strane iskustva, a ne samo “nema”.

Deljenjem iskustva na našoj platformi pomažete drugima da nađu pravu medicinsku ustanovu, lekara ili terapiju za ono što ih muči. Zato je bitno da iskustva budu istinita i sadrže što više korisnih informacija za druge korisnike usluga te ordinacije, ali i za sve korisnike Hipokratija platforme.

Ukoliko nemate iskustvo koje želite da podelite, pomozite članovima svoje porodice ili prijateljima da osvoje nagradu tako što ćete podeliti link do Hipokratije. Nikada se ne zna, možda baš vi budete osoba koju oni odluče da povedu sa sobom na nezaboravan spa vikend.

Više o uslovima konkursa možete pročitati ovde.

Za sve dodatne informacija pišite nam na info@hipokratija.rs.

Želimo puno sreće svim učesnicima i vidimo se na Hipokratiji!

hipokraitja-nagradna-igra

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right