entity-cover
entity-basic

DzR

Dom zdravlja Rakovica

Kvalitet pregleda

1.5

Vreme čekanja

1.0

Higijena

3.5

Kvalitet prijema

1.5

Iskustva:


Sortiranje

↑
user

acosic2707

Danas

1.5
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Opšta praksa

Kvalitet pregleda

1

Vreme čekanja

1

Higijena

3

Kvalitet prijema

1

Neljubazno i nestručno osoblje, lekari koji ne poznaju zakonski okvir po kom bi trebalo da rade, kao ni prava pacijenata, bezobrazluk na svakom koraku. Medicinsko osoblje koje se ne javlja na telefon, dok samo mali broj lekara dostavlja raspored rada za aplikaciju ''Moj lekar'' i elektronsko zakazivanje. Zakazivanje mailom, iako formalno postoji kao mogućnost, u praksi ne funkcioniše. Loše vođenje evidencija, upisivanje pogrešnih podataka u elektronski karton pacijenta, što pacijent takođe mora sam da ispravlja sa nadležnim institucijama. Ubedljivo najgori dom zdravlja, a imao sam priliku da živim u nekoliko gradova, te imam dobvoljno materijala za poređenje. Konstantno šikaniranje pacijenata, konfuzija sa rasporedom rada lekara, organizacija zaslužuje ocenu 0. Na sve to, kada se nepravilnosti prijave nadležnim institucijama, direktor laže predstavnike tih institucija, a sistemski problemi se rašavaju po ad-hok principu, od slučaja do slučaja. Nakon nekog vremena kod promene lekara isti problem se ponovo javi i opet pacijent mora da ga rešava. Punkt Kanarevo brdo bi trebalo zatvoriti, tamošnje osoblje nije za rad sa ljudima.
voting
0
voting
0

user

Nadežda Ignjatov

Danas

2.3
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Opšta praksa

Kvalitet pregleda

2

Vreme čekanja

1

Higijena

4

Kvalitet prijema

2

Poražavajuće iskustvo Jedino što može pozitivnim da se smatra jeste što mi je u blizini. Nemoguće je zakazati pregled, a bez zakazanog pregleda ne možete doći do lekara. Hronični bolesnici bivaju uskraćeni za negu koja im je potrebna kao i za neophodnu terapiju. Sestre su veoma neljubazne, bezobrazne i neprofesionalne.
voting
1
voting
0

Dom zdravlja Rakovica


Dom zdravlja Rakovica osnovan je 1953. godine kao prvi organizovani oblik zdravstvene zaštite na ovoj teritoriji. U skromnim uslovima, u stambenim objektima započele su sa radom službe opšte medicine, ginekologije i stomatologije. Svojim razvojem se transformisao i danas postoji kao jedinstvena celina koju čine službe i uže organizacione jedinice: ogranci, zdravstvene stanice i ambulante u okviru kojih su odeljenja i odseci.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right