entity-cover
entity-basic

SoBT

Stomatološka ordinacija Big Tooth - Stomatologija

Iskustva:

Stomatologija

Prosečna Ocena Specijalizacije

-
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Da li ste imali priliku da koristite usluge stomatologije u Stomatološka ordinacija Big Tooth? Podelite vaša iskustva i mišljenja i pročitajte šta drugi kažu o kvalitetu usluga stomatologa i stomatologije u ovoj ustanovi.


Sortiranje

↑
no-message

Ne postoje iskustva za ovu specijalizaciju.

Pomozi nam da posete zdravstvenim ustanovama učinimo prijatnijim tako što ćeš podeliti svoje iskustvo sa ostalim članovima Hipokratije.

Stomatološka ordinacija Big Tooth


BIG TOOTH dental studio je savremena zubno-lekarska ordinacija koja je počela sa radom 2004. godine. Organizovana je po američkim standardima i članica je: u cilju pružanja najvišeg kvaliteta usluga i primene savremenih metoda i materijala iz oblasti kozmetičke, protetske i hirurške stomatologije, kao i estetske i plastične hirurgije lica. Stručni kadar sačinjavaju lekari specijalisti, a konsultanti su nam profesori Stomatološkog fakulteta i Vojnomedicinske akademije u Beogradu. Raspolažemo sa dve ordinacije koji su opremljene savremenim aparatima vrhunskih svetskih proizvođača. Postoji još mnogo toga što bismo mogli da kažemo o sebi, ali Vas pozivamo da nas posetite i sami donesete ostale zaključak o nama.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right