entity-cover
entity-basic

OK

Ordinacija Kuzmanović

Iskustva:

Ginekologija i akušerstvo

Prosečna Ocena Specijalizacije

-
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Da li ste imali priliku da koristite usluge ginekologije i akušerstva u Ordinacija Kuzmanović? Podelite vaša iskustva i mišljenja i pročitajte šta drugi kažu o kvalitetu usluga ginekologa akušera i ginekologije i akušerstva u ovoj ustanovi.


Sortiranje

↑
no-message

Ne postoje iskustva za ovu specijalizaciju.

Pomozi nam da posete zdravstvenim ustanovama učinimo prijatnijim tako što ćeš podeliti svoje iskustvo sa ostalim članovima Hipokratije.

Ordinacija Kuzmanović


Stručni i zakonski nosioc posla u „Ordinaciji Kuzmanović“ je Dr Raduša Kuzmanović, specijalista ginekologije i akušerstva. Šestogodišnje iskustvo Dr Raduše Kuzmanović u radu lekara u Primarnoj zdravstvenoj zaštiti a zatim 11 godina specijalističkog ginekološkog staža su odlična osnova za samostalni rad. Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu kao i društvo u celini, „Ordinacija Kuzmanović“ želi da pruži kvalitetnu ginekološku uslugu pridržavajući se najsavremenijih algoritama koji se redovno osvežavaju u okviru Kontinuirane medicinske edukacije na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right