entity-cover
entity-basic

ObP

Opšta bolnica Pančevo

Kvalitet pregleda

2.5

Vreme čekanja

2.0

Higijena

2.5

Kvalitet prijema

2.5

Iskustva:


Sortiranje

↑
user

liki_a

Danas

1.3
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Kardiologija

Kvalitet pregleda

1

Vreme čekanja

1

Higijena

2

Kvalitet prijema

1

Sramno postupanje sa pacijentima. Pozitivno iskustvo i sve pohvale za hirurgiju i dispanzer za zene. Zakazan ultrazvuk srca sa predhodno trazenih 5 papira. Prvi termin koji je cekan 2 nedelje - doktor se ne pojavljuje, niko pacijente ne obavestava. Na licu mesta saznajem da doktor nece doci te mi zakazuju nov termin (kod drugig doktora) za 4 dana kasnije. Drugi termin - doktorka je otisla pre 2 sata jos je nema - pacijente ponovo niko ne obavestava. Za oba puta - potroseno 3000 za prevoz, vreme, privatne obaveze itd. Neprofesionalnost maksimalna i bezobrazluk. Sestre sa prijema ako nista drugo mogu pozvati pacijente da ne dodju ukoliko se desi bar slicno!
voting
0
voting
0

user

jovanas

Danas

3.5
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Ginekologija i akušerstvo

Kvalitet pregleda

4

Vreme čekanja

3

Higijena

3

Kvalitet prijema

4

Zadovoljavajuce Porodjaj kao porodjaj u opstoj bolnici u Pancevu je bio krajnje korektan, od doktora, preko babica, sestara pa do tetkica Jedino negativno iskustvo sam imala sa pedijatrijskim sestrama(naravno ne svim), koje nisu htele da uvaze moje komentare i zahtev da bebu pogleda pedijatar dva dana, jer je povracala plodovu vodu jer nije aspirirana nakon porodjaja. Na kraju je dosla pedijatar i beba je zbrinuta, pedijatar se zove dr Bogdanka i imam sve reci hvale za doktorku, sivo zlato decije bolnice Pancevo
voting
0
voting
0

Opšta bolnica Pančevo


Pored Narodne bašte, 1830. godine je podignuta Opšta gradska bolnica. Istorija duga više od 180 godina izlizala je kamene ploče u hodnicima nekadašnje Opšte gradske bolnice. U uzanim i dugim sobama visokih stropova, u kojima su ranije ležali bolesnici, danas se nalaze kancelarije uprave Opšte bolnica Pančevo. Kada su podizali ovo zdanje, njegovi graditelji nisu mogli ni da pretpostave da će u službi bolesnika jednoga dana biti sofisticirane tehnologije koje će lekaru omogućavati da pritiskom na dugme doðe do podataka važnih za pacijentovo zdravlje.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right