entity-cover
entity-basic

ObJ

Opšta bolnica Jagodina - Hirurgija

Kvalitet pregleda

4.3

Vreme čekanja

3.8

Higijena

3.7

Kvalitet prijema

4.3

Iskustva:

Hirurgija

Prosečna Ocena Specijalizacije

-
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Da li ste imali priliku da koristite usluge hirurgije u Opšta bolnica Jagodina? Podelite vaša iskustva i mišljenja i pročitajte šta drugi kažu o kvalitetu usluga hirurga i hirurgije u ovoj ustanovi.


Sortiranje

↑
no-message

Ne postoje iskustva za ovu specijalizaciju.

Pomozi nam da posete zdravstvenim ustanovama učinimo prijatnijim tako što ćeš podeliti svoje iskustvo sa ostalim članovima Hipokratije.

Opšta bolnica Jagodina


Opšta bolnica Jagodina nalazi se u sedištu Pomoravskog upravnog okruga i kao samostalna zdravstvena ustanova počev od 01.01.2008. godine obavlja specijalističko konsultativnu i stacionarnu zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou, koja obuhvata: prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, specijalističke preglede, dijagnostičku obradu, lečenje, rehabilitaciju i zdravstvenu negu na polikliničkom nivou, u okviru dnevnih bolnica i u toku hospitalizacije, iz oblasti: interne medicine, pneumoftiziologije, neurologije, onkologije, pedijatrije, hirurgije sa urologijom,ortopedije i traumatologije, ginekologije i akušerstva sa neonatologijom , psihijatrije, anesteziologije sa reanimatologijom, transfuziologije, biohemijske, hematološke, mikrobiološke, patološke, patohistološke, citološke, radiološke, ultrazvučne dijagostike i farmaceutske delatnosti, a na polikliničkom nivou i iz otorinolaringologije, oftalmologije i dermatovenerologije, i takođe obavlja sanitetski prevoz u druge zdravstvene ustanove.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right