entity-cover
entity-basic

DzV

Dom zdravlja Voždovac


Kvalitet pregleda

3.0

Vreme čekanja

1.5

Higijena

3.5

Kvalitet prijema

3.0

Iskustva po specijalizaciji:
Opšte iskustvo sa ustanovom

Prosečna Ocena Specijalizacije

1.3
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Opšta medicina je segment primarne zdravstvene zaštite koji služi sveobuhvatnoj zdravstvenoj zaštiti na osnovnom nivou – u odnosu na sve starosne dobi, polove, bolesti i delove tela.


Sortiranje

↑
user

toskobg53

Upravo postavljeno

1.3
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Opšte iskustvo sa ustanovom

Kvalitet pregleda

1

Vreme čekanja

1

Higijena

2

Kvalitet prijema

1

Na telefon se uglavnom niko ne javlja, tako da ste prinuđeni da odete do njih da bi dobili bilo kakvu informaciju. Uvek gužva na Opštoj praksi. Dugo se čeka. Za specijaliste u DZ uvek je odgovor da nema termina, a kada ga dobijete i dođete na pregled vidite da nema gužve, pa ne razumete zašto nema termina. WC-i većina zaključana. Osoblje neljubazno, a lekari nezainteresovani.

Iskustvo se desilo

10. oktobar 2022.
voting
0
voting
0
Dom zdravlja Voždovac

Od osnivanja prve ambulante 1944. godine u Tabanovačkoj ulici, Dom zdravlja "Voždovac" je razvijao i širio mrežu ogranaka, zdravstvenih stanica i ambulanti kojima pokriva opštinu Voždovac i obezbeđuje primarnu zdravstvenu zaštitu za stanovnike opštine Voždovac i raseljena lica. Dom zdravlja podržava stručno usavršavanje i usvajanje novih veština zdravstvenih radnika i saradnika. Savremena oprema i aparati podrška su izabranim lekarima u pouzdanom postavljanju dijagnoza, čime se postiže blagovremeno i uspešno lečenje pacijenata.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right