entity-cover
entity-basic

DzVV

Dom zdravlja Veljko Vlahović

Kvalitet pregleda

3.0

Vreme čekanja

2.5

Higijena

3.5

Kvalitet prijema

3.0

Iskustva:


Sortiranje

↑
user

Ana Rakić

Danas

2.0
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Ginekologija i akušerstvo

Kvalitet pregleda

2

Vreme čekanja

1

Higijena

3

Kvalitet prijema

2

Nazovimo dvolični Prijatni ali ustvari prijatni" pod maskama" Posle prvog missed-a(6 nedelja nosila mrtvo dete, bez simptoma pobacaja) , dosla je druga trudnoca... Pregled zakazan za mesec dana (iz straha otisla sam privatno) kada je dosao dan pregleda jasno sam objasnila dr zbog cega sam otisla na privatan pregled jer nisam zelela da cekam mesec dana iz straha dsa se ne dogodi isto. U cekaonici provela 2 i vise h uz obrazlozenje da me doktorica nije prepoznala i mislila je da sam pacijent od druge doktorice (imala zakazano), nije mi uradjen ultrazvuk samo prepisano sve sa papira od privatnog lekara. Posle toga prokrvarim petak na subotu (veoma mala bleda tacka krvi) iz straha nazovem u ponedeljak i JASNO OBJASNIM sta se dogodilo, rekli su da dodjem, kada sam otisla sestra je pokusala da me ubedi da sam joj rekla da krvarim ceo vikend i zato su me primili bez zakazivanja. Odlazi kod doktorice (nije zatvorila vrata i u cekaonici sam cula razgovor, jer sam bila sama) :"Znam da je rekla da krvari ceo vikend odjednom sada ne krvari. Doktorica :" DA TO JE ONA STO JE ISLA PRIVATNO SAD KAD JE HITNO DOLAZI KOD NAS, CISTO ISKORISTAVANJE DRZAVNE SLUZBE!! Posle toga kada san usla meni nista nije rekla i bila se predobra prema meni maco kuco, ustanovili su da je opet bio missed i da nema otkucaja, tada zove drugu doktoricu koja govori :"VIDELA SAM OTKUCAJE NA SEKUND ALI NEMAM NAOCARE, DODJI ZA 2 3 DANA MOZDA SRCE PRORADI! Sutra dan sam imala zakazan pregled gde smo se dogovorile da cu joj reci da li cu ici na kiretazu privatno ili drzavno, medjutim sutra dan bez pitanja da li sam se odlucila sta zelim ona mi je spremila uput za bolnicu i dala da im odnesem briseve.
voting
0
voting
0

user

Dunja Radovic

Danas

4.0
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Stomatologija

Kvalitet pregleda

4

Vreme čekanja

4

Higijena

4

Kvalitet prijema

4

ima i dobrih i losih iskustava, ali u svakom slucaju nista posebno Vecina prijatnih ljudi koja te ucini komfornim dok si na pregledu. Jedan stomatolog mi napravio probleme vezano za mobilnu protezu.
voting
0
voting
0

Dom zdravlja Veljko Vlahović


Dom zdravlja „Veljko Vlahović“ Vrbas osnovan je kao ustanova primarne zdravstvene zaštite 01.04.2008. godine. U ustanovi radi 215 zaposlenih, od čega 193 radnika na neodređeno i 22 radnika na određeno vreme. Dom zdravlja „Veljko Vlahović“ Vrbas obavlja zdravstvenu delatnost na primarnom nivou, na teritoriji opštine Vrbas. U obavljanju zdravstvene delatnosti Dom zdravlja ostvaruje saradnju sa drugim zdravstvenim, socijalnim, obrazovnim i drugim ustanovama i organizacijama za pripremanje i izvođenje programa za očuvanje i unapređenje zdravlja. O zdravstvenom stanju stanovništva opštine i o svom radu Dom zdravlja podnosi periodične izveštaje opštini Vrbas.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right