entity-cover
entity-basic

DzK-OB

Dom zdravlja Kragujevac - Ogranak Bresnica - Ginekologija i akušerstvo

Kvalitet pregleda

3.0

Vreme čekanja

3.0

Higijena

2.0

Kvalitet prijema

3.0

Iskustva:

Ginekologija i akušerstvo

Prosečna Ocena Specijalizacije

4.5
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Da li ste imali priliku da koristite usluge ginekologije i akušerstva u Dom zdravlja Kragujevac - Ogranak Bresnica? Podelite vaša iskustva i mišljenja i pročitajte šta drugi kažu o kvalitetu usluga ginekologa akušera i ginekologije i akušerstva u ovoj ustanovi.


Sortiranje

↑
user

socaacos

Danas

4.5
empty-starempty-starempty-starempty-starempty-star

Specijalizacija:

Ginekologija i akušerstvo

Kvalitet pregleda

5

Vreme čekanja

5

Higijena

3

Kvalitet prijema

5

Pozitivno iskustvo S obzirom da sam mlada, i da mi je jako neprijatno posecivati ginekologa, svaki odlazak kod dr Romane protekne u vrlo prijatnom osećaju. Doktorka je pre svega jako posvećena pacijentu, detaljno objašnjava svaku potencijalnu nedoumicu koju ja kao pacijent imam. Jako je zanimljivo da svaki pregled podrazumeva i pregled dojki, koji je u današnje vreme i više nego neophodan, kao i papa test koji se radi otprilike jednom godišnje. Ovo napominjem pošto veliki broj mojih prijateljica, koje odlaze na preglede privatno nikada još uvek nisu radile ni papa test ni pregled dojki. S obzirom da je ovo državna ustanova, doktorka je pre svega veliki profesionalac i zadovoljstvo mi je sto je ona moj izabrani lekar. Jedino negativno iskustvo je medicinska sestra, koja na svaki pregled odmerava mene kao pacijenta pa mi dodatno pomaže da se ne osećam prijatno. Takođe moram napomenuti da, pošto se radi o drzavnoj ustanovi, higijena nije jača strana kao i svuda. Toaleti su jezivi.
voting
0
voting
0

Dom zdravlja Kragujevac - Ogranak Bresnica


Primarna zdravstvena zaštita u Kragujevcu je oformljena kao poseban funkcionalni oblik 1966. godine, u okviru Medicinskog centra Kragujevac. U cilju bolje efikasnosti, racionalnosti, dostupnosti, srodnosti poslova i njihove organizacione i tehničke povezanosti, u skladu sa Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji Doma zdravlja, obrazovane su organizacione jedinice OGRANCI- po vertikalnoj prostornoj povezanosti.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right