Najčešća pitanja

PRIKAŽI NAJČEŠĆA PITANJA:
Za sve korisnikeZa predstavnike ustanova
about-us

Da li moja ustanova može da ima više predstavnika?

Tvoja ustanova može da ima više predstavnika. To mogu biti doktori, lekari, sestre, vlasnici ili bilo koji drugi zaposleni u ustanovi.

about-us

Da li možemo da kontaktiramo one koje su ostavili iskustvo?

Ne postoji mogućnost da kontaktirate korisnike koji su ostavili iskustvo putem e-mail-a jer su ovi podaci zaštićeni. Odgovorom na iskustvo kao predstavnik zdravstvene ustanove, možete da odgovorite korisniku i ostavite svoje mišljenje, zahvalnicu ili drugo.

about-us

Da li postoji način da obavestimo one koji su ostavili iskustvo da je problem koji je izazvao njihovo nezadovoljstvo rešen?

Predstavnik ustanove može da odgovori na svako iskustvo i da u odgovor uključi sve informacije koje smatra da su bitne za one koji su iskustvo ostavili.

about-us

Da li iskustvo može da zastari, ili da se obriše posle nekog vremena?

Iskustva ne zastarevaju i sa platforme se uklanjaju samo ako sadrže govor mržnje, vulgarne reči ili izraze, vređanje, bilo kakav vid diskriminacije, ako su pisana velikim slovima ili nisu u vezi sa medicinskom negom.

about-us

Da li mogu da tražim da se obriše iskustvo sa platforme?

Svi korisnici mogu da prijave iskustva ukoliko ona sadrže govor mržnje ili bilo kakav vid diskriminacije i slično. Ako smatraš da neko iskustvo nije istinito, uvek ga možeš označiti kao netačno (downvote).

about-us

Da li moja ustanova može da se ukloni sa platforme, ako ne želim da budem deo Hipokratije?

Uklanjanje ustanova sa platforme trenutno nije moguće.

about-us

Da li se istinitost iskustava proverava?

Naša platforma je sigurno mesto za sve one koji žele svoje iskustvo da podele sa drugima, i u našem je cilju da sve ono što se na platformi deli doprinese poboljšanju zdravstvenog sistema. Opcije upvote i downvote su kreirane kako bi svako mogao da da svoj lični sud o tačnosti iskustva. Ipak, Hipokratija nije odgovorna za sadržaj koji pojedinačni korisnici postavljaju na platformu i ni na koji način ne utče na korisnike ili sadržaj koji oni postavljaju.

PRIKAŽI NAJČEŠĆA PITANJA:
Za sve korisnikeZa predstavnike ustanova

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaarrow-rightBlogarrow-rightUstanovearrow-rightSpecijalizacijearrow-rightIskustvaarrow-right