Poliklinika Rea Medika i Hipokratija - partneri za bolje zdravstvo

6. decembar 2022.

4 MIN


Cover Image for Poliklinika Rea Medika i Hipokratija - partneri za bolje zdravstvo

Esstetska medicina danas nije isključivo antiejdžing i podmlađivanje, već i održavanje lepote, odnosno briga o licu i telu.

Sa napredovanjem u medicini i nauci, estetska medicina se sve više prepliće sa estetskom hirurgijom. Lekari vole da kažu da kada iglu zameni skalpel dolazimo do estetske hirurgije.

Danas, estetska medicina je sve popularnija, i lepši pol se najčešće odlučuje za odlazak kod estetskog lekara na korekciju nekih manjih nezadovoljstava, devijacija i slično.

Upravo zbog sve veće ponude ordinacija i lekara, nameće nam se pitanje - koga odabrati, koji lekar je najbolji, koja ordinacija će mi ispuniti zahteve?

Veoma bitna stvar prilikom odabira vašeg idealnog lekara je dobra preporuka. Zadovoljan pacijent svakako je najbolja reklama, a telo ili lice na kojem je urađena dobra intervencija, neosporan su dokaz za kvalitet lekara i njegovih usluga.

Poliklinika Rea Medika nudi niz inovativnih metoda i tretmana kako u nehiruškoj grani estetike (nehirurški lifting lica, nehirurška korekcija nosa, itd…), tako i u oblasti hirurgije (hirurgija lica i tela, laserska liposukcija, itd…), ali i najnovije metode transplantacije kose.

Rezultat dugogodišnjeg rada i neprestanih edukacija i usavršavanja nekoliko mladih lekara rezultiralo je stvaranjem poliklinike Rea Medika, koja je osnovana sredinom 2018. godine u Beogradu, na čelu sa ass. dr spec. Kristinom Davidović. Zajedno sa svojim timom, dr Kristina je osnovala udruženje Sesiam, udruženje interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine.

poliklinika-ReaMedika

Rea Medika konstantno radi na razvoju svojih lekara, kvalitetu usluga i zadovoljstvu pacijenata.

Upravo iz tog razloga, Poliklinika Rea Medika je naš partner u zajedničkom cilju - zadovoljnim pacijentima i pružanju kvalitetne zdravstvene nege.

Koje benefite je dobila Rea Medika saradnjom sa Hipokratijom?

✅ email obaveštenje svaki put kada pacijent ostavi iskustvo za ustanovu;

✅ mogućnost komunikacije sa pacijentima putem komentara na iskustvo;

✅ promena informacija i podataka o ordinaciji.

A koje benefite prepoznaju pacijenti Rea Medike koristeći Hipokratiju?

✅ preporuka pri odabiru lekara;

✅ iskustva drugih pacijenata;

✅ online promocija poliklinike kroz digitalnu platformu, društvene i poslovne mreže.

Postanite deo Hipokratije i održavajte kvalitetan, empatičan i otvoren odnos sa svojim pacijentima.

Kontaktirajte nas i saznajte detalje.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right