Ko je predstavnik ordinacije i šta je njegova uloga?

9. decembar 2022.

4 MIN


Cover Image for Ko je predstavnik ordinacije i šta je njegova uloga?

Zamislite da Vaš prijatelj sasluša problem koji imate i samo se okrene i ode od Vas, ostavljajući Vas bez lepe reči, saveta ili sugestije.

Ako ovu situaciju uporedimo sa Hipokratijom, gde su pacijenti i zdravstvene ustanove prijatelji, jasno nam je da između njih mora da postoji prijateljski, otvoren odnos sa dvosmernom komunikacijom.

Ko je predstavnik ordinacije?

Predstavnik ordinacije je osoba koja gradi odnos sa pacijentima, odgovarajući na njihova iskustva. Iskustva mogu biti različita, neko je zadovoljan sa kvalitetom usluge, neko je manje zadovoljan sa cenom iste. Naša vizija jeste da pacijenti prepoznaju da ih neko “sluša”. Smatramo da ćemo ovakvim pristupom motivisati korisnike da češće dele svoja iskustva sa lekarima nakon zdravstvenih pregleda.

Šta je potrebno da biste postali predstavnik ordinacije?

Da biste postali predstavnik ordinacije potrebno je da nas kontaktirate i naglasite ispred koje ordinacije se javljate. Nakon što izvršite registraciju, povezujemo Vas sa nalogom ordinacije.

U ovom trenutku stičete mogućnost editovanja profila ustanove koju predstavljate, pratite iskustva svojih pacijenata i komentarom odgovarate na njihova iskustva, odnosno održavate kvalitetan, empatičan, otvoren odnos sa korisnicima.

predstavnik-organiyacije-na-Hipokratiji

Naš predlog je da na svom pultu postavite pleksiglas sa QR kodom Hipokratije. Skeniranjem ovog koda, pacijent direktno odlazi na formular za ostavljanje iskustva za vašu ustanovu. Ovo je brz i jednostavan način da ispratite zadovoljstvo svojih pacijenata.

Pored toga, Hipokratija vam pruža mogućnost da redovno ažurirate informacije o svom poslovanju na vebsajtu. Pa tako, postoji mogućnost izmene pozadinskih, ali i javnih informacija poput adrese, vebsajta, profilne slike vaše ustanove i dr.

Da bismo olakšali komunikaciju sa korisnicima, napravili smo prečicu koja vas vodi do svih komentara koje ste vi ili vaše kolege napisali. Komentare možete da sortirate po vremenu kada su napisani ili po broju reakcija od korisnika.

Ako se poveća broj iskustva i vi ne stignete da odgovorite svima, Hipokratija nudi opciju da dodate još jednog ili više predstavnika koji će vam pomoći u održavanju kontakta sa pacijentima. Birajući uloge admina ili moderatora, novi predstavnik će imati različita prava korišćenja.

predstavnik-organiyacije-na-Hipokratiji1

Jedno je sigurno, svaki vaš pacijent će primetiti koliko pažnje posvećujete kvalitetu usluge putem online komunikacije.

Vaš nalog na Hipokratiji je digitalna knjiga utisaka, koja je dostupna svima i to potpuno besplatno.

Ako želite da se priključite Hipokratija zajednici i postanete predstavnik zdravstvene ustanove u kojoj radite, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći u tome.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right